Для підтвердження "крилатої фрази" - Коханню всі віки покірні - з'явилися дуже вагомі докази. Наприклад історія Наташі, якій 54 рочки. Справа в тому, що після загибелі чоловіка - нігерійського принца Пауля, Наталія Веденіна змогла знайти щастя з Федором Поморовим, який молодший за неї на 27 років.

Все йшло добре, і навіть дуже, проте весілля зірвали чутки про зраду нареченої. В помсту чоловік закрутив роман зі своєю ровесницею.

Про це стало відомо завдяки історії Наталії та Федора, яку вони розповіли в програмі "На самом деле".

Історія кохання Наталії та Федора, скріншот: YouTube
Історія кохання Наталії та Федора, скріншот: YouTube

27-річний Федір Поморов порвав з Наталією навіть незважаючи на її цікаве положення. Хлопець підозрює, що колишня обраниця чекає дитину від нього, з яким таємно зустрічалася в одному з готелів Москви.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Історія кохання Наталії та Федора, скріншот: YouTube
Історія кохання Наталії та Федора, скріншот: YouTube

В помсту Федір закрутив інтрижку з ровесницею Любов'ю Кисельовою. Парочка вже подумує про весілля, проте Веденіна заявила, що так просто не здасться і поверне коханого. Пенсіонерка вирішила з'ясувати стосунки з суперницею. Бесіда Закінчилася брудними розбірками на сходовому майданчику.

"Я постукала у двері. Мені відкрила мати Люби, потім вийшла вона сама. Я сказала, що приїхала поговорити, розповіла про вагітність від Федора. Почалася бійка. Вони махали руками, я боялася, що мені потраплять по животу. Мати любові говорила:"Не заважай моїй дочці, Стара тварюка". А потім мене вдарили по голові і спині кілька разів", — зізналася Наталя.

Історія кохання Наталії та Федора, скріншот: YouTube
Історія кохання Наталії та Федора, скріншот: YouTube

На жаль, забоями справа не обійшлося. Незабаром вагітній Наталії знадобилася швидка допомога. Підсумком жіночих розборок став викидень. "Це на грунті стресу. По животу вони мені не потрапили", — пояснювала вона ридаючи.

Втім, 54-річна Веденіна запевняє, що знову чекає дитину. За її словами, вони з Федором таємно бачилися в готелі, приховавши це від Люби.

"Він мені таку дикість запропонував: стати його коханкою. Я само собою відмовила: "Ти в своєму розумі? Може, ти хочеш мені помститися?", - обурювалася пенсіонерка.

Поморов же заперечує, що мав інтимний зв'язок з колишньою, хоча чомусь не виключає швидкого батьківства.

"Якщо це моя дитина, я не залишу свою жінку і не дам нікому виховувати мою дитину", - сказав він.

Батьки Кисельової зажадали від Федора нарешті зробити вибір між жінками. На загальний подив чоловік почав обіймати екс-наречену.

"Я зробив вибір. Наталя, вибач мене, пробач", — цілував Поморов Веденіну.

Раніше повідомляли, ексхолостяк "охомутав" колишню дружину Сергія Шнурова, покинувши переможницю шоу: "Вже не приховують".

Як повідомляв Знай.uа, плутанина в клініці: батько виявив, що донька не його через 30 років.

Знай.uа писав, прекрасний принц виявився тираном і зруйнував її "казку": фільм "птах в клітці" покаже важку історію домашнього насильства.