Окупанти на Донбасі продовжують порушувати режим тиші, обстрілюючи українські позиції. Про це повідомили у прес-службі операції Об’єднаних сил.

Як повідомляється, 9 лютого з боку російсько-окупаційних військ зафіксували один випадок порушення режиму припинення вогню.

Поблизу населеного пункту Водяне з боку окупантів велися обстріли позицій наших захисників із застосуванням ручних та станкових протитанкових гранатометів.

Планові навчання танкістів у Донецькій області, фото ООС
Планові навчання танкістів у Донецькій області, фото ООС

На щастя, військовослужбовці Об’єднаних сил внаслідок ворожих дій не постраждали. Воїни ЗСУ відстрілювалися у відповідь зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями. Це примусило ворога припинити обстріли.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Зусилля наших воїнів не пропадають марно – завдяки їм рубежі українських підрозділів залишаються незмінними.

Фото: ООС
Фото: ООС

Наразі, станом на 7 годину ранку 10 лютого 2022 року, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ прокотилися танками по Донбасу, щоб нагадати окупантам всю нашу міць. У найгарячішій точці окупованої території українські воїни невпинно тренуються для підтримки боєготовності та умінь.

Раніше повідомлялося, що Світлана кинула роботу в школі і почала лікувати душі військових на Донбасі

Також, "Як тільки бачив, кров закипала": 22-річний воїн ЗСУ зізнався, що змусило його покинути звичне життя і піти на фронт. Молодий хлопець розповів про свої досягнення на фронті. Рішуче налаштований побудувати військову кар'єру.