У мережі розповіли історію старшого стрільця Олексія. Не так давно йому виповнилося 22, і він на передовій всього рік. Чому хлопець вирішив кардинально змінити своє життя.

Новий пост був опублікований на сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook, де регулярно розповідають про найважливіші події з життя на фронті, а також знайомлять з українськими військовими.

Цього разу розповіли про молодого стрільця Олексія. На момент підписання контракту йому був 21 рік, і в той час він вже встиг здобути освіту, і навіть трохи помандрувати. В один момент він поспівчував, що спеціальність йому не до душі, і його покликання - Військова справа.

"Як тільки бачив новину про черговий ворожий обстріл наших військ на Донбасі – всередині щось переверталося, кров закипала, переповнювала ненависть до окупантів. До того ж, хотілося самому стати одним з тих хоробрих воїнів, які щодня захищають наш спокій і мужньо дають відсіч загарбникам", – говорить Олексій.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У своєму підрозділі поруч зі Світлодарськом він один з наймолодших, але при цьому чудово ладнає з побратимами.

"Дідівщина-це для московитів. У нас своя, Козацька Військова традиція. Перше, що мене здивувало — необхідність вивчати багато чого. Я, зізнаюся чесно, що в школі, що в коледжі був посереднім учнем. Але тут мені відразу пояснили, до чого може привести нестача знань і навичок. Тут всі один за одного, тому доводиться постійно вдосконалюватися, щоб у відповідальний момент не підвести побратимів " - продовжує розповідь Олексій.

Військовий Олексій, фото: Facebook
Військовий Олексій, фото: Facebook

Зараз хлопець рішуче налаштований продовжувати будувати військову кар'єру і далі служити. При цьому, воювати планує до переможного, поки не повернуть українські землі назад.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ прокотилися танками по Донбасу, щоб нагадати окупантам всю нашу міць

Раніше повідомлялося, що Світлана кинула роботу в школі і почала лікувати душі військових на Донбасі

Також, окупанти скинули міни з безпілотника на Донбасі і поранили воїна ЗСУ: атакують навіть у свята