П'ятирічна дівчинка, яка грала зі своїми друзями в Індії, померла після жахливих травм, завданих групою мавп, які залишили хлопчика стікати кров'ю.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

П'ятирічна дівчинка померла після жахливого нападу злісної зграї мавп під час гри з друзями в Індії.

Дівчинка Нармада грала з друзями біля річки Накатія в Барейлі, штат Уттар-Прадеш, коли на неї і її друзів напала люта банда мавп.

До кричущих про допомогу дітям кинулися місцеві жителі, де їм вдалося врятувати пораненого Нармаду від мавп.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Батько Нармади Нанд Кішор описав, як його дочка, молодша з його трьох дітей "плакала і кликала про допомогу", коли він прибув на місце нападу.

Індія
Індія

Бідна дитина, з якої мавпи здерли шкіру і «вкусили майже скрізь», була доставленав лікарню, але померла від отриманих травм.

В інтерв'ю The Times of India він сказав: "Мавпи були досить агресивні і всюди кусали мою дочку. Коли я дістався до місця, моя дочка кликала на допомогу".

Офіцер поліцейської дільниці Бітрі Ченпур Ашок Кумар сказав: "Сім'ї була гарантована компенсація відповідно до відповідного закону. Місцеві жителі зажадали зловити мавп. Ми порадили їм звернутися за допомогою в лісовий департамент і в офіс Грампанча. У цьому випадку ніяка FIR неможлива".

Жорстокий напад, в результаті якого п'ятирічна дитина загинула, є останньою в серії трагедій, пов'язаних з мавпами в Індії, де, як вважається, мешкає близько 50 мільйонів приматів.

Група мавп
Група мавп

У грудні минулого року панічні жителі з жахом спостерігали, як мавпи вбили 250 собак у селі Маджалгаон, штат Махараштра, затягнувши їх на верхівки будівель і дерев і скинувши їх.

У 2020 році мати і четверо її дітей були розчавлені на смерть у своєму будинку в Шахджаханпурі, штат Уттар-Прадеш після того, як група мавп обрушила стіну.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що коали можуть зникнути з планети.