У Рене глядачі задалися питанням, чи носить вона більше однієї дитини, але вона наполягала, що це "лише один великий хлопець", і навіть показала своє ультразвукове сканування, щоб довести це.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Майбутня мама залишила глядачів приголомшеними, коли вона продемонструвала свій великий животик в Інтернеті.

Рене ділиться фрагментами свого життя в TikTok, де вона розповіла про свою проблему з наркоманією і вагітністю п'ятою дитиною.

В одному відео вона колисала свій живіт на 27 тижні вагітності і говорила: "Я думаю, що він буде моїм найбільшим".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Тоді в її пізніх відеороликах розмір її живота значно збільшується, коли вона кладе одну руку зверху, а іншу внизу, щоб підтримати.

Рене
Рене

"Всі думають, що я ношу більше одного, але це всього лише один великий хлопчик! Я думаю, що він буде важити близько 10 фунтів. Мій чоловік при народженні важив 11 фунтів", - сказала вона.

В даний час Рене знаходиться на 37 тижні вагітності, і її термін пологів - 22 лютого.

З тих пір, як її відео стали вірусними, багато глядачів поділилися своїми думками про її великому животі.

Один сказав: "Мені здається, що у вас трійня. Ви впевнені, що у вас тільки одна?"

"Маленька людина, що живе в особняку, вийде курити сигару і носити кардиган з латками на ліктях", — пожартував другий, а третій запитав: "У тебе болить спина? Він виглядає жахливо важким".

Рене
Рене

Тим часом четвертий прокоментував: "Клянуся, у тебе там четверо близнюків".

Деякі колеги-мами підтримали Рене, сказавши: "Красуня, я не можу дочекатися, коли побачу твою дитину. Бажаю тобі безпечних пологів".

Рене наполягала на тому, що вона носить тільки одну дитину і що у неї немає багатоводдя, надлишкової рідини або гестаційного діабету.

Нагадаємо, що вагітна Діана Арбеніна показала свій живіт.