Коллін Ле пожертвувала свою нирку своєму колишньому хлопцеві після того, як він відчайдушно потребував пересадки, щоб врятувати своє життя, але лише через кілька місяців після отримання її органу хлопець зрадив їй.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Одурманена своїм партнером, Коллін Ле дійшла до того, що пожертвувала йому нирку, щоб врятувати йому життя. Але у цього немає казкового кінця.

Незважаючи на те, що вона віддала йому однин з органів, Коллін стверджує, що її хлопець зрештою зрадив їй.

30-річна дівчина вирушила в TikTok, де пояснила своє дуже прикре горе.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Її тодішній хлопець боровся з хронічною хворобою нирок і в підлітковому віці потребував діалізу.

Щосили намагаючись боротися зі своєю хворобою, хлопець відчайдушно потребував трансплантації, тому Коллін самовіддано пожертвувала одну зі своїх нирок, щоб врятувати його життя.

Коллін Ле
Коллін Ле

Хоча вона і прийшла на допомогу, хлопцеві не вистачило цього, щоб залишитися поруч.

Він не тільки розлучився з нею, але і зізнався, що зраджував Коллін за кілька місяців до розриву відносин, а потім заблокував її скрізь.

Після того, як в TikTok поділилися коротким роликом про захід, воно швидко набрало 13 мільйонів переглядів.

З тих пір, як це стало вірусним, Коллін опублікувала серію відеороликів, в яких більше розповідається про її передісторію.

В одному кліпі вона поділилася, що її колишній партнер визнав, що його нирки функціонують менш ніж на 5%. Коллін вирішила пройти тестування, щоб дізнатися, чи підходить вона.

Вона пояснила: "Я вирішила пройти обстеження, щоб дізнатися, чи підходимо ми один одному, тому що я не хотіла дивитися, як він помирає. Я так нервувала".

Коллін Ле
Коллін Ле

На щастя для хлопця, Коллін була відповідною парою, і тому вона пожертвувала свою нирку, що дало її колишньому хлопцеві нове життя.

Через сім місяців він відчував себе досить добре, щоб відправитися на мальчишник в Лас-Вегас зі своєю церковною групою. Але це не було духовною подорожжю, оскільки він зізнався, що зробив брудну справу і змінив Коллін.

Спочатку вона дала йому другий шанс, але через кілька місяців він розірвав відносини і сказав: "Якщо ми створені один для одного, врешті-решт Бог знову з'єднає нас".

Потім він продовжував блокувати її скрізь…

Нагадаємо, що у мережі показали жінку, яка народила волохату дочку.