Жінка з Сіднея, вітала свою маленьку дочка у вересні минулого року. Однак вона була здивована кількістю чорного волосся на тілі малюка.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мама була здивована, коли її дочка народилася з чорним волоссям на руках і спині.

Брітні Будхі привітала свою маленьку дочку Тейану у вересні минулого року, куди вона приїхала на три тижні раніше.

А через яскраву зовнішність малятка мама дала їй прізвисько»мавпочка".

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Сім'я
Сім'я

Мама з Сіднея сказав: "Я знала, що діти можуть народитися з великою кількістю волосся на тілі, але я не очікувала цього. Коли вона вийшла, я навіть пожартувала, що вона схожа на маленьку мавпочку. Деякі люди сприйняли це як злий коментар, але я подумала, що це було дуже мило. Навіть якщо б вона народилася з двома головами, вона все одно була б наймилішою дитиною в світі".

29-річна жінка та її 36-річний партнер Тарік Ладхані привітали свою дочку шляхом кесаревого розтину 16 вересня 2021 року.

Спочатку Брітні була шокована, побачивши свою маленьку дівчинку з темним волоссям, що покривають її тіло, але потім з'ясувалося, що це через її невелику вагу в 2,2 кг.

Стан, відомий як лануго, полягає в тому, що тонкі волосся покривають малюків, поки вони знаходяться в утробі матері, але іноді це видно, коли вони недоношені.

Дитина
Дитина

В результаті волосся з часом випадають самі собою.

Новоспечена мама також пережила післяпологову депресію, і їй було важко, коли Теяна залишалася у відділенні інтенсивної терапії.

Однак батьки врешті-решт забрали дочку додому і з тих пір люблять проводити з нею час.

Нагадаємо, що Віктор Павлік розповів, як його син змінив йому життя.