Покарання побиттям камінням, напевно, одне з найдавніших у світі. У деяких суспільствах, які «застрягли» в середньовіччі, його практикують досі. Найчастіше його застосовують до жінок, які будь-яким чином порушили закони і моральні підвалини, що панують в їх оточенні.

Однак іноді жертвами покарання можуть виявитися і чоловіки. Так сталося в Індії, де кривдника, який підняв руку на жінку, тут же покарали її подруги.

Відповідне відео з місця події потрапило в соціальні мережі і швидко поширилося по інтернету. Зокрема, Відеоролик опублікували в телеграм-спільноті»стрічка дна".

"Жінки забили камінням і палицями мужика, який підняв руку на дружину. Спочатку кривдник намагався чинити опір, але миттєва карма наздогнала його з подвійною силою. Є жінки в індійських селах", - підписали ролик у телеграмі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, як жінки, озброєні великими каменями і палицями, натовпом накидаються на чоловіка. Перед цим він зіштовхнув з дороги перед собою іншу жінку - вона впала і вдарилася.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що мати 3-річної дівчинки скинула дитину в ведмежий вольєр.

Крім того, несамовита жорстокість: молоду маму чотирьох дітей роздягли догола і забили палицями і камінням. Жахливо понівечене тіло молодої мами було знайдено прямо в парку.

Також, заради вдалого Селфі туристи забили палицями тюленя, щоб з ним сфотографуватися. Жорстоке поводження з твариною потрапило на камеру.