У США трапилася неймовірна історія, в яку складно повірити. Сім'я змогла повернути домашнього вихованця, а точніше черепаху через чотири роки після її зникнення. Про це пише bbc.

Безстрашну черепаху Фреда знайшли на жвавій трасі. Вона заважала руху, тому водії згортали, щоб об'їхати і не травмувати її. Однак один з водіїв вирішив врятувати черепаху.

Черепаха. Фото: bbc.com
Черепаха. Фото: bbc.com

Власники помітили знімок домашнього улюбленця через якийсь час в соціальній мережі. Схожість помітили відразу ж, проте вирішили уточнити, чи є у три відмінних знаки, як у Фреда. Виявилося, що це і є Фред.

За словами власників черепаха зникла з їхнього будинку в Торнтон-Клівлі ще в 2018 році, коли шторм зруйнував паркан. До цього Фред жив у сім'ї з 1973 року, тому був дуже дорогий. Спочатку власники подумали, що він загинув, адже поруч водотік, проте йому пощастило вціліти.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Черепаха. Фото: bbc.com
Черепаха. Фото: bbc.com

На даний момент Фред возз'єднався з сім'єю, але все ще жадає подорожей. За словами власників він періодично робить спроби вибратися зі своєї коробки.

Раніше Знай писав, бездомних собак почнуть відловлювати за допомогою дронів - комунальники хочуть закупити Квадрокоптери. В Одесі планують відловлювати собак у незвичайний спосіб.

Також ми писали, що українець врятував тяжкохворого лебедя від вірної загибелі: перебудував під нього будинок, виходив, як Сина, і відпустив на свободу.

Нагадаємо, сімейство амурських тигрів випадково потрапило на відео і підкорило користувачів Інтернету: мати і два дитинчати. Милий ролик з рідкісними хижаками закохав в себе користувачів.