У Харкові після смертельної ДТП за участю неповнолітнього стався ще один випадок.

Водій позашляховика "зніс" двох людей на пішохідному переході. Однак хлопцеві і дівчині пощастило, вони залишилися живі. Хочемо нагадати, що моторошна подія з Миколою Харківським сталася наприкінці жовтня. Він вів автомобіль на величезній швидкості і влетів в машину, яка їхала в цей момент за правилами.

Микола Харківський Фото: newsroom.kh.ua)
Микола Харківський Фото: newsroom.kh.ua)

"Бл*ть, д*бiл. Дитина ж, я не помітив. А куди він пер на червоний, дзвони в швидку", - каже водій, який зафіксував ДТП на відеореєстратор.

Спочатку водій вискочив і підійшов до хлопця, який опинився під колесами позашляховика, а потім пішов до другої жертви.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"За попередніми даними, постраждалі - хлопець і дівчина. Вони, на щастя, живі", - повідомляють очевидці.

ДТП у Харкові, скріншот: Youtube
ДТП у Харкові, скріншот: Youtube

"Як це взагалі можливо?", "Як так можна завтикати за кермом", "Нi ну слухайте, це вже трохи перебір", "Кошмар, натовп йде, світлофор горить.. як так, ніби і не на швидкості їхав", "Вже по переходу страшно переходити, реально страшно", "Це занадто дивно. Він не гальмував, тупо їхав на червоний", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, сфотографуй порушника ПДР - отримай 10% від штрафу: українцям розповіли, як працюватиме новий закон

Як повідомляв "Знай.ua", 16-річний мажор Микола Харківський відмовився здати кров для експертизи: історія Зайцевої повторюється

Знай.ua писав, ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла, як звичайні українці рятували її після ДТП: "Добрі люди передавали вогнегасники по рядах"