Студенти проникли до гуртожитку Львівської політехніки для того, щоб перевірити рівень життя студентів. Про це повідомляє ютуб-портал ZNOUA.

Блогер відвідав третій гуртожиток для того, щоб проінспектувати рівень життя студентів.

Студенти, фото: Знай.uа
Студенти, фото: Знай.uа

"Гірше ніж НАУ? Ми прибули до Львівської політехніки. Самий стресовий, найважчий і трешний випуск"проникаємо в гуртожиток". Команда ZNOUA вирушила до Львова, щоб провести ревізію гуртожитку Львівської політехніки", - повідомляється на ютую-порталі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Блогер зазначив, що в гуртожитку поганий ремонт, стара проводка і відсутність зручностей, крім пральних машин. Але при цьому в гуртожитку привітний персонал.

"Те, що студенти не стежать, це теж помітно, але за ремонти відповідають керівництво і адміністрація", - повідомив блогер Юрій.

Також хлопець відвідав кімнату в гуртожитку. З'ясувалося, що там практично неможливо перебувати взимку без обігрівача - вікна дерев'яні.

Студенти / фото: Pixabay
Студенти / фото: Pixabay

Знай.uа писав, бот-психолог, ловець диму і знищувач вірусів-неймовірні винаходи студентів з Харкова, які підкорюють світ.

Раніше Знай писав, млинці у файлі для паперів і дешеві макарони: дітей у школі нагодували канцерогенами і залякали батьків. В Ужгородській школі № 6 дітям у їдальні видали на сніданок млинці у канцелярських файлах. Правоохоронці та управління освітою вже вивчають цей інцидент.

Також Знай повідомляв, більше відпочивають восени, але влітку сидітимуть за партами: в Україні навчальний рік закінчиться на тиждень пізніше. Справа в тому, що через тритижневі осінні канікули, навчальний рік у Харкові закінчиться тільки в червні, а не в травні.