У мережі розповіли історію жінки, яка народила дитину в колекторі в Дзержинську. На руках у неї була дворічна дитина. Перші подробиці інциденту.

Сталася дивна історія в ніч на 8 лютого в Дзержинську, що в Нижегородській області. Там жінка народила дитину в колекторі, і спустилася вона туди самостійно.

Очевидиця каже, що на руках у неї при цьому була дворічна дитина. Поки жінка народжувала, її співмешканець знаходився на верху, і просто сидів на трубі.

На місце викликали співробітників правоохоронних органів і швидку допомогу. Першим дістали дворічну дитину, а потім вже новонародженого. Далі дістали звідти і саму породіллю, яку відправили з малюком в лікарню, щоб перевірити їх стан здоров'я.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Чоловіка ж забрали в поліцію: йому довелося пояснювати, як вони там опинилися. За попередньою інформацією, сім'ю вигнали з дому. А ось на питання, чому вони відразу не поїхали в лікарню, щоб жінка народила в людських умовах він відповіді дати не зміг.

Поліція. Фото: скріншот youtube
Поліція. Фото: скріншот youtube

Перебуває жінка з дитиною в стабільному стані, і їхньому життю більше нічого не загрожує. Як продовжиться історія, і що буде з дітьми-поки що невідомо.

Згідно з даними місцевих, сім'я не мала статус неблагополучної, але перебувала під наглядом опіки. Цього року сусіди неодноразово відправляли скарги на стан дитини. Комісія у справах неповнолітніх вже відвідувала будинок постраждалої.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що вчителька на Закарпатті побила дитину біля дошки: мати претензій не має, але педагога звільнили

Раніше повідомлялося, що еособие на дітей в 10 тисяч гривен: українцям виставили умову для отримання грошей

Також, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання.