У Росії в Троїце-Сергієвій лаврі сталася надзвичайна подія. Одна з прихожанок вирішила помолитися на вулиці, оскільки на території йде ремонт і в цей момент на неї впала крижана брила. Про це повідомляє telegram-канал "Mash".

Інцидент стався в російському місті Сергієв Посад. Одна з парафіянок, незважаючи на те що в Лаврі ведуться ремонтні роботи, прийшла помолиться. Піднести молитву 65-річна Валентина Сергіївна вирішувала зовні - біля стіни, де поховані мощі православних святих.

Лавра. Фото: Mash
Лавра. Фото: Mash

У якийсь момент з даху на пенсіонерку посипався сніг і разом з ним впала крижана брила. Удар припав на спину жінки і при цьому її засипало снігом з головою. В результаті події вона отримала серйозні травми і зараз знаходиться в лікарні під наглядом медиків.

Лавра. Фото: Mash
Лавра. Фото: Mash

Лікарі діагностували у пенсіонерки перелом хребта і струс мозку. Як зараз себе почуває жінка не повідомляється.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше Знай писав, чоловік писав листи дітям і пропонував дружити: зловмисника викрили випадково, а правда про нього виявилася ще страшнішою. Страшна історія про чоловіка, який пише дітям під виглядом однолітка. Поліція нічого не може зробити

Також ми писали, танці на кістках: серед підлітків завірусився новий тренд - веселяться прямо на могилах покійних. Серед підлітків з'явився новий тренд, який активно набирає популярність.

Нагадаємо, екзотичний "бонус": жахливий павук-мисливець з черепом на спині був знайдений в пачці бананів в супермаркеті. Тривогу забили співробітники супермаркету, які виявили павука в коробці з бананами.