Клео Сміт, 4 роки, була викрадена з її намету біля Карнарвона в Західній Австралії більш ніж на два тижні під час кемпінгу Терренсом Дарреллом Келлі, який одержимий дитячими ляльками.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Чотирирічна дівчинка, замкнена в кімнаті на 18 днів після того, як її викрав одержимий ляльками дивак, все ще прокидається посеред ночі з криком, розповіла її мама.

Мама Еллі Сміт і її партнер Джейк Гліддон сьогодні дали телеінтерв'ю про жахливі випробування, пережиті Клео Сміт.

Вони вважають, що її викрадач, Терренс Даррелл Келлі, хотів зробити її своєю "іграшкою" після того, як викрав її в жовтні минулого року.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Вбитої горем парі довелося чекати більше двох тижнів після того, як Клео зникла з їхнього намету недалеко від Карнарвона в Західній Австралії.

Сім'я
Сім'я

Юна Клео була виявлена болісними 18 днями пізніше, коли вона була виявлена з одержимою ляльками Келлі.

Келлі тепер визнав себе винним у викраденні, і йому загрожує максимальний термін в 20 років в'язниці, коли він постане перед судом для винесення вироку.

З'ясувалося, що він є членом інтернет-спільноти, яка присвятила себе модній іграшці Bratz, і його майно було заповнене дитячими ляльками.

Еллі і Джейк дали своє перше телеінтерв'ю після підписання колосальної угоди на 2 мільйони доларів на участь в шоу "60 хвилин".

Контракт є найбільшим гонораром в історії австралійського телебачення.

Викрадач
Викрадач

Еллі розповіла, як її маленька дівчинка досі прокидається з криком від нічних кошмарів після жахливого випробування.

Тепер вона спить зі світлом і боїться закритих дверей.

Чотирирічна дівчинка сказала своїм батькам, що чоловік виманив її з намету після того, як він заявив, що її молодша сестра хвора.

Викрадач стежив за батьками в соціальних мережах, поки їх дочка була замкнена в його будинку.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про історію викрадення, яка закінчилася романом.