Стало відомо про те, що всі вакциновані українці, які старше 60 років, отримають по смартфону.

Про це повідомив президент Зеленський. За його словами, отримати новий телефон і пільговий тариф абсолютно безкоштовно вони зможуть вже цієї весни.

Вже навесні цього року буде запущена державна програма під назвою "Смартфон", і всі українці старше 60 років, які були вакциновані отримають у Використання новий смартфон.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Всі вакциновані українці старше 60 років отримають Сучасний, безкоштовний, якісний смартфон і пільговий тариф. Це шлях до головної нашої мети-доступ в інтернет всіх громадян України", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Таку заяву було зроблено українським гарантом під час Diia Summit, яка проходить у вівторок, 8 лютого.

Варто відзначити, що на саміті будуть анонсовані нові функції порталу "Дія", які будуть здатні полегшити життя українців. Всього за два роки вдалося реалізувати програму"держава в смартфоні".

Варто зазначити, що програма Володимира Зеленського, яка передбачає 1000 гривень за вакцинацію триватиме до кінця року. Також, не так давно гарант заявив про те, що всі, хто поставить бустерну дозу, отримають додатково ще 500 гривень на спеціальну карту, яку потрібно було відкрити в своєму банку.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський у День народження дружини вирішив стати поетом-навіть Симоненко таких віршів не писав

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський розповів, як радує себе котлетками та Італією

Також, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном