У ДБР придумали, як допросити Віктора Януковича. Екс-президента викликають до суду на допит у справі як підозрюваного кримінального провадження.

Повістка про виклик для Віктора Януковича опублікована в газеті "Урядовий кур'єр" від 5 лютого.

У документі йдеться, що підозрюваному слід з'явитися в ДБР для надання свідчень 9 лютого на 9 годину ранку.

Віктор Янукович. Фото: Youtube
Віктор Янукович. Фото: Youtube

"Вам необхідно з'явитися 9 лютого о 9.00 в ДБР для отримання повідомлення про підозру у кримінальному провадженні та допиту як підозрюваного".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Скриншот повістки
Скриншот повістки

Нагадаємо, згідно з українським законодавством, газета" Урядовий кур'єр "і" Голос України " здійснюють офіційне опублікування законів України та інших нормативно-правових актів. таким чином, сповіщаючи громадян про ті чи інші прийняті, змінені постанови або закони.

За інформацією в ЗМІ, Януковича викликають у справі про дезертирство співробітників Управління держохорони. Ще одним фігурантом є заступник начальника УДО - начальник Служби безпеки експрезидентa Костянтин Кобзар. Йому було повідомлено підозру раніше.

Кобзаря підозрюють у тому, що допомагав переправляти незаконно делегації через кордон України та дезертирстві.

У тексті справи проти Кобзаря йдеться, що той перебував у відрядженні на території АР Крим, де здійснював охорону експрезидент Віктора Януковича. Але після того, як відрядження завершилося, Кобзар не повернувся до місця служби, виїхавши за межі України.

Нагадаємо, раніше інформацію про смерть дружини Віктора Януковича, Людмили Янукович спростували.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "золотий батон" Януковича засвітився на показі мод у Парижі, курйозні кадри.

Також "Знай.ua" писав, що прихильники Петра Порошенка зібралися під вікнами офісу Зеленського - з-під суду рушили на Банкову.