Управління боротьби з наркотиками Лівії сповістило про партію гашишу, з зображенням фото Путіна.

Інформацію з фотодоказами було оприлюднено на Twitter-сторінці Агентства. У повідомленні мова йде про партію наркотиків розміром 323 пачки. Їх знайшов лівієць та передав поліції. Подія сталася на північному сході Лівії, в Ель-Марджі.

"Агентство боротьби з наркотиками Лівії отримало 323 пачки гашишу із зображенням президента Росії Володимира Путіна після того, як громадянин знайшов їх на пляжах і передав до Головного управління карних розшуків", - пишуть у повідомленні.

Там припускають, що партія наркоділера затонула, та її прибило на пляж.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

На фотографіях чітко видно, що зверху кожної пачки розміщене зображення Путіна.

Путін на заборонених речовинах, скріншот: YouTube
Путін на заборонених речовинах, скріншот: YouTube

Раніше на пляжі було знайдено партію гашишу з зображенням колумбійського наркобарона Пабло Ескобара. Поліція пов'язує ці два випадки, підозрюючи у розбірках між наркодилерами.

В Україні інформацію розцінили по різному. У Telegram-пабліках жартома пояснюють факт популярності Путіна саме таким поворотом справи.

У каналі "Всевидяче око" жартують, мовляв "розкрито секрет впливу Путіна".

Нагадаємо, раніше євродепутатка емоційно відреагувала на заяву Арахамії щодо США

Як повідомляв портал "Знай.ua", українець вкрав у жінки ноутбук, а потім ще й серце.

Також "Знай.ua" писав, що безсердечний власник закрив кішечку в сумці і кинув вмирати