Були викликані експерти, щоб допомогти бідній дітині, якв, як стверджується, так довго боролася із зараженням, що його скальп перетворився на "зоопарк".

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жахливий випадок зараження головними вошами став вірусним на TikTok після того, як бідна дівчинка, яка, як повідомляється, боролася з зараженням протягом п'яти років, жила з «тисячами» моторошних повзучих мурашок у волоссі.

Група експертів, відома як The Lice Angels, що базується в Лос-Анджелесі, США, вирушила на популярну платформу для обміну відео, щоб поділитися несамовитим відео.

На ньому зображена дівчина з довгим каштановим волоссям, що сидить на білому пластиковому стільці, а на її шкіру голови наноситься засіб від вошей.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Експерти в надміцних пластикових рукавичках обприскують волосся дівчини і прочісують їх гребінцем від вошей, але відео приймає тривожний оборот, оскільки сотні звивистих жуків ловляться одним помахом.

Воши
Воши

Підпис до кліпу говорить: "Не дивись. Ти можеш захворіти. Найгірший випадок зараження вошами".

І глядачі теж поспішили показати свою огиду до тяжкого становища бідної дівчинки.

Один написав: "Боже мій, цей скальп перетворився на цілу екосистему".

З другим коментарем: "Якби у мене було таке, я б просто збрив волосся".

Інший написав: "Це вже не волосся, це зоопарк".

Daily Star раніше повідомляла, як молода дівчина боролася з жахливим зараженням головними вошами, через якого жуки повзали по її тілу і смокчуть кров з її обличчя.

Перукар Рейчел Марун з Сіднея, Австралія, працює фахівцем з лікування головних вошей, і її попросили провести лікування шкіри голови бідній 13-річній дівчинці.

Волосся
Волосся

У відео, яке змусить вашу шкіру мурашками, можна побачити незліченну кількість крихітних жуків, що звиваються між пасмами волосся і покривають майже всю її шкіру голови.

Вона каже: "Як ви можете бачити, ці воші просто в захваті від її волосся, вони тільки що повністю взяли все під свій контроль".

Нагадаємо, що дочка Костянтина Меладзе приголомшила українців своїм талантом.