Пара, яка пройшла лікування від безпліддя три десятиліття тому, вітала маленьку дочка, однак тепер стверджується, що після тесту ДНК вона не їх.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Через 30 років батько виявив, що його дочка не є йому родичкою після плутанини в клініці безпліддя.

Сподіваючись створити сім'ю, Джині та Джон Харві вирушили в клініку лікування безпліддя в міській лікарні Акрон в Клівленді, щоб створити сім'ю.

У 1991 році після спеціальної процедури IUI, жінка завагітніла, а в 1992 році у пари народилася дівчинка Джессіка.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Проте через три десятиліття було виявлено, що Майк насправді не є батьком Джесіки, оскільки сім'я стверджує, що використовувалося чужорідне "насіння", згідно з позовом, поданим 2 лютого.

Сім'я
Сім'я

Сім'я подала в суд на доктора Ніколаса Дж. Спиртоса, який на той час працював начальником відділу репродуктивної ендокринології та безпліддя та екстракорпорального запліднення/перенесення ембріонів у Summa Health System.

Скарга звинувачує лікарню у зловживанні службовим становищем, шахрайстві та недбалості.

Раніше на цьому тижні Джині пояснила свій шок від народження дівчинки.

Вона сказала: "Наша мета не могла бути чіткішою, ми хотіли дитину, яка генетично пов'язана з нами обома. Дівчата Харві були дуже рідкісні в сім'ї, тому ми були так схвильовані. Я кричала і до напівсмерті налякала лікарів, коли вона народилася".

Джессіка
Джессіка

У 2020 році вони зрозуміли, що щось не так, купивши на Різдво тести ДНК дочки і її чоловіка.

Батько Джесіки має італійське походження, і вона сподівалася, що за допомогою тестів можна буде відстежити членів її далекої сім'ї, щоб вона могла спілкуватися з ними, коли подорожувала по Європі.

Крім цього, в позові стверджується, що Джессіка має зв'язки з сім'єю з боку матері, але не з боку батька.

У скарзі говориться: "Подальше розслідування показало, що її біологічний батько — чоловік, який разом зі своєю дружиною проходив лікування від безпліддя у доктора (Ніколаса Дж.) У міській лікарні сума Акрон в той же час, що і Харві".

Сім'я
Сім'я

Незважаючи на шокуючі новини, Жанін каже, що нічого не змінилося.

Вона додала: "Майк-мій чоловік. Джессіка - наша дочка. Жоден тест ДНК не змінить цього".

Нагадаємо, що у мережі повідомили, про що досі шкодує королева Великобританії за 70 років на троні.