Росіяни "накатали" скаргу на українських уболівальників через відому кричалку про Путіна: хочуть застосувати дисциплінарні санкції

Російський футбольний союз (РФС) звернувся зі скаргою в УЄФА через образливі кричалки українських уболівальників на матчі півфіналу чемпіонату Європи з футзалу в Нідерландах.

Українські вболівальники на матчі півфіналу чемпіонату Європи з футзалу
Українські вболівальники на матчі півфіналу чемпіонату Європи з футзалу

Варто відзначити, що під час матчу вболівальники співали національний гімн, пісню Софії Ротару "Червону руту", а також відому кричалку про президента РФ Володимира Путіна, яка містить ненормативну лексику. Союз європейських футбольних асоціацій попросили розібратися в скандальній ситуації.

Українка поділилася рецептом молодості і бадьорості в 80 років: "сидіти, чекати, їсти ліки..."

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Мешканка Херсона Ольга Бевзюк у свої 80 років щодня купається в Дніпрі, незалежно від погоди і температури повітря на вулиці. Про це розповіли в "Першому регіональному".

Ополонка, фото ілюстративне: ternopoliany.te.ua
Ополонка, фото ілюстративне: ternopoliany.te.ua

"Відчуття просто кайф від пірнання, це як наркотик. А от якщо не прийдеш, не пірнеш, то потім відчуваєш себе не затишно, не комфортно, тому намагаюся не пропускати", - ділиться враженнями Ольга.

Команда українців перемогли в Монако на ретро-ралі Monte Carlo Classique - "горбатий" ЗАЗ-965 привів до перемоги

На початку тижня 6 українських екіпажів виступили в ралі старовинних авто "Ралі Монте-Карло Класик".

Переможці на ретро-ралі. Фото: Facebook
Переможці на ретро-ралі. Фото: Facebook

У пабліку відзначають, що хоча це не було повноцінне ралі, все ж здобути перемогу в ньому досить престижно. Український екіпаж став переможцем. Пілот Сергій Малик і штурман Геннадій Вільгоцький зайняли перше місце в класі авто з двигунами об'ємом до 900 кубометрів.

Ведуча" Твій день "Руслана Писанка потрапила в біду, рухатися майже не може: "мені дають знеболююче"

Відома телеведуча програми "Твій день" Руслана Писанка на виставі в п'ятницю 4 лютого впала і поламала ногу, від болю жінка знепритомніла.

Руслана Писанка, скріншот: YouTube
Руслана Писанка, скріншот: YouTube

Після того, як швидка зреагувала і зробила всі необхідні маніпуляції, жінка вийшла на зв'язок, і заспокоїла шанувальників. Руслана написала повідомлення у своємуFacebook враховуючи нашестя хвилюючих повідомлень. Вона пояснила, що її життю нічого не загрожує, хоча роботу доведеться виконувати з лікарняного ліжка.

Єлизавета II під час святкування платинового ювілею звернулася до нації і оголосив наступницю: "Королева-консорт"

Королева Єлизавета II в неділю стала першим британським монархом, який правив протягом семи десятиліть, оголосивши про своє "щире бажання", щоб Каміла, дружина її спадкоємця принца Чарльза, зрештою стала відома як королева-консорт. Про це повідомляє служба BBC.

Королева Єлизавета II, скріншот: Youtube
Королева Єлизавета II, скріншот: Youtube

Але в головній заяві про майбутнє королівської сім'ї 95-річна жінка опублікувала Послання до нації, в якому сказала, що "я щиро бажаю, щоб, коли настане цей час, Каміла була відома як королева-консорт".