У Києві розв'язалася справжня війна між підземною церквою і забудовником. Там днями розвалили екскаватором храм-катакомбу, облаштований в резервуарі для води більш ніж столітньої давності. Після цього екскаватор загадковим чином згорів дотла. Про це розповіли в сюжеті «ТСН».

Місцеві жителі стверджують, що це"Божа кара".

"Хто проти Христа - тому п*зда", - прокоментував активіст і колишній чернець Олексій Цимбалюк ситуацію зі згорілим трактором над підземною церквою, яку той намагався зруйнувати.

"Вночі зійшов Благодатний вогонь і спалив екскаватор", - додав активіст.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Цікаво, що земля, на якій стоїть храм, належить Південно-Західній залізниці. За документами, наданими дияконом Макаром Фадєєвим з Церковного товариства Київського Патріархату, цією землею їм безстроково дозволили користуватися власники.

Кому належить злощасний екскаватор, поки не встановили. Власники земельної ділянки також не можуть відповісти, що там відбувається.

Нагадаємо, під Києвом продається будинок стилізований під замок за мільйон доларів: "Відкриваєш двері і опиняєшся в середньовіччі"

Також Знай писав, Мін'юст пояснив українцям, як повернути гроші після покупки квартири: можна навіть через три роки

Раніше повідомляв Знай, небезпечне будівництво: на Київщині котеджне містечко зводять поблизу скотомогильника?

На Київщині в селі Ходосівка зводять котеджне містечко поблизу поховання тварин, хворих на сибірку. Поховання відбулося ще в 1961 році, про що свідчать документи і спогади місцевих старожилів.