Мешканка Херсона Ольга Бевзюк у свої 80 років щодня купається в Дніпрі, незалежно від погоди і температури повітря на вулиці. Про це розповіли в «Першому регіональному».

Ось уже 39 років жінка оздоровлює себе холодом, і вважає, що саме в цьому криється секрет її бадьорості та енергійності. Кожен день з ранку вона йде на місцевий пляж "Лілея", і занурюється в крижані води Дніпра. Моржування стало її стилем життя, хоч і починалося з жартівливої суперечки.

"Відчуття просто кайф від пірнання, це як наркотик. А от якщо не прийдеш, не пірнеш, то потім відчуваєш себе не затишно, не комфортно, тому намагаюся не пропускати", - ділиться враженнями Ольга.

Ополонка, фото ілюстративне: ternopoliany.te.ua
Ополонка, фото ілюстративне: ternopoliany.te.ua

Свій перший досвід моржування вона пам'ятає досі. Каже, що в 40 років посперечалася з друзями, що зважиться пірнути у воду посеред морозного грудня.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ми з хлопцями щось посперечалися: "а слабо?». Як виявилося, не слабо. Без ніякої підготовки, взяла і пірнула. Дихання, звичайно, відразу перехопило, я швидко вискочила з води, почала виходити на берег і мене відпустило. І з тих пір пірнаю кожен день. Тепер зовсім ніяких проблем немає", - зізнається пенсіонерка.

марафон,скріншот з відео
марафон,скріншот з відео

З молодих років Ольга займається також бігом, і незабаром планує підкорити нову дистанцію на Чемпіонаті Європи з бігу - в 10 км.

З такою активністю Ольга встигла забути, що таке хвороби.

"Хочеш жити - працюй над цим. А просто сидіти, чекати, їсти ліки... з таким способом життя довго не проживеш. Зовні природа бере своє, але ж важливо внутрішнє здоров'я. Завдяки щоденним активностям, моржуванню ти себе не відчуваєш хворим, не відчуваєш свій вік", - вважає пенсіонерка.

Раніше повідомляли, кредити на 250 тисяч, психлікарня і загроза життю: аферист з Tinder зачаровував дівчат і залишав ні з чим.

Як повідомляв Знай.uа, "Дія" вберегла українців від кредитів: шахраям не дісталося жодної копійки.

Знай.uа писав, в Україні частіше почали підробляти водійські права: як перевірити своє посвідчення на справжність.