У Мелітополі стався конфлікт між пасажирами і водієм маршрутного автобуса. Про це розповіли у виданні "РИА Мелітополь", посилаючись на скаргу постраждалих.

Люди поскаржилися на перевізника, один з водіїв якого виставив пасажирів на одній із зупинок, не доставивши їх до пункту призначення. Потерпілі припускають, що у маршрутника «несподівано зіпсувався настрій» або він хотів скоріше дістатися додому.

Маршрутка взимку. Фото: УНІАН
Маршрутка взимку. Фото: УНІАН
Маршрутка взимку. Фото: УНІАН

У суботу, 5 лютого, близько 20:10 люди поверталися додому. Однак на одній з проміжних зупинок водій зажадав, щоб вони покинули салон.

"О 20: 10 трапилася така ситуація. Я їхав додому на Новий Мелітополь (депо)... На зупинці "Новий" водій грубо виганяє з маршрутки мене і ще одну жінку під приводом: "Я так захотів". А їду я з роботи втомлений і висаджують нас в незнайомому місці. Наступну маршрутку чекати 30-40 хвилин. Така ж ситуація була 2 тижні тому, - описує ситуацію потерпілий. Він додає, що ніяких приводів для конфлікту не виникало.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Зупинка, фото: скріншот з відео
Зупинка, фото: скріншот з відео

Офіційного коментаря від керівника транспортної компанії поки не надходило. Тим часом у місті збираються підняти тарифи на пасажирські перевезення.

Раніше Знай писав, водій маршрутки помер на очах у пасажирів, копи заговорили про "умисне" - "Забрали на експертизу".

Також ми писали, водій маршрутки вигнав українку з транспорту: не сподобалося, що передала цілих 100 гривень.

Нагадаємо, рейд по маршрутках: влада кинула сили на боротьбу з порушниками, деталі.