Стиліст Ельвіра Ліозру підказала жінкам, який одяг підійде навесні. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний стиліст в соціальній мережі Instagram має аудиторію в 93 тисячі фоловерів і розповідає про особливості моди. Шанувальники намагаються лайкати і коментувати кожен її пост, а іноді Ліозру спілкується з ними у форматі сторіз.

5 лютого жінка опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому розповіла про те, як урізноманітнити свій гардероб навесні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я склала список верхнього одягу, яка є частиною весняного гардеробу. Звичайно ж, купувати все зі списку не потрібно, достатньо вибрати для себе пару речей, які вам подобаються і підходять під ваш стиль", - зазначила вона.

В результаті стиліст склала список коротких рекомендацій з різних деталей гардеробу.

  • Пальто-вільного крою, довжиною міді, без зайвих деталей і декору.
  • Тренч-вільного крою середньої довжини.
  • Куртка в укороченому варіанті.Зараз актуальні як з поясом так і без. Колір вибирайте будь-який, в моді і яскраві і пастельні кольори.
  • Косуха-актуальні вільного крою. Краще вибирайте не надто коротку, щоб можна було надіти зверху на толстовку або худі.

Нагадааємо, як фільм "Тіні забутих предків" підкорював світ: увійшов до програми Гарвада і зворушив Мартіна Скорсезе з Федеріко Фелліні

Раніше повідомлялося, що Міка, Лаура Паузіні та Алессандро Кателлан: що відомо про ведучих Євробачення 2022

Також, Аліна Паш вилетить з Нацвідбору на Євробачення за поїздки в Крим і розмови з Осадчою? Долю співачки остаточно вирішили