Не Данилко і не Дорофєєва: відомий другий член журі Нацвідбору на "Євробачення-2022"

До співачки Тіні Кароль, яку трохи раніше оголосили першим членом журі нацвідбору, приєднається продюсер і член правління "Суспільного мовника" Ярослав Лодигін. Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Відомо, що чоловік займає не останнє місце в медіапросторі і на телебаченні. Його знають як досить успішного режисера і сценариста фільму "Дике поле", також він є одним із засновників Радіо "Аристократи".

Ярослав Лодигін
Ярослав Лодигін

За "золото" 3,5 млн грн, а за "срібло" 80 тисяч: скільки отримають українці за медалі на Олімпійських іграх-2022

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

4 лютого в Пекіні відбудеться урочиста церемонія відкриття Зимових Олімпійських ігор-2022, до яких готуються чимало українських спорстменів різних категорій і напрямків. У разі перемоги, крім впізнаваності і успіху в усьому світі, найталановитішим учасникам обіцяють також непогані преміальні.

Перемога на Олімпіаді може принести учасникам непогані гроші від держави. Так, за вигране "золото" спортсменам обіцяють 125 тисяч доларів, за "срібло"- 80 тисяч доларів, за "бронзу" - 55 тисяч доларів.

Зимові Олімпійські ігри 2022
Зимові Олімпійські ігри 2022

Олена Зеленська зруйнувала міфи про нове шкільне харчування: чи заборонили хліб і цукор

Цього разу Олена Зеленська нагадала всім передплатникам про своє перше проведене прямому ефірі, в якому вона розвінчала найпоширеніші міфи про здорове дитяче харчування.

Перша леді разом з кулінаром з шоу "МастерШеф" Євгеном Клопотенком, який також є творцем нового шкільного меню для українських дітей, відповіла на найважливіші питання, а саме: заборона солі, цукру і хліба в школах, обов'язкове нове меню від Клопотенка і його ціна, контроль харчування дітей батьками під час пандемії COVID-19, кулінарні вміння кухарів у навчальних закладах, скасування хліба, а також на багато інших цікавих тем.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Україна програла Росії на Євро-2022 з футзалу в півфіналі: незабитий пенальті дав про себе знати

Українці всі разом заспівали гімн, з рукою на серце. Але це не допомогло не пропустити м'яч у свої ворота вже на другій хвилині матчу. Далі наша збірна пропустила ще один м'яч, але вже на 15 хвилині. Однак варто відзначити, що футболісти не здалися і вже через хвилину наші спортсмени скоротили рахунок - 2:1.

Перший тайм закінчився з цим же рахунком. Другий тайм - 21 хвилина і штанга рятує збірну України. 25 хвилина - Зварич опиняється перед воротами Росії після швидкої комбінації, але пробиває кудись у стелю. На 30 хвилині ми пропускаємо третій гол, на 35 хвилині - забиваємо. Рахунок - 3:2 і пенальті! Час на таймері поступово підходив до кінця і під кінець арбітр дав фінальний свисток, що дало зрозуміти - Україна закінчує боротьбу за перемогу на Євро-2022, але битиметься в матчі за третє місце.

Збірна України з футзалу, скріншот: Youtube
Збірна України з футзалу, скріншот: Youtube