Лінда Макалістер, виставила свого чоловіка Джона на аукціонний сайт, де хлинули ставки на чоловіка, який кинув дружину і дітей заради швидкої риболовля з друзями.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, сита по горло своїм чоловіком, виставила його на продаж на веб-сайті аукціону, перерахувавши його з описом.

Оголошення, яке жінка розмістила після того, як чоловік кинув її з дітьми, щоб відправитися на риболовлю, зараз видалено.

Згідно з оголошенням, розміщеним Ліндою Макалістер, її чоловік, Джон, "пристойний чоловік, 6 футів 1 дюйм, 37 років і фермер, який вирощує яловичину".

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Але реклама, як кажуть, порушила умови, і Макалістер ще не знайшла успішного покупця для свого чоловіка-рибалки.

За той короткий час, коли Джон, описаний як "стріляючий і ловить рибу хлопець", був у списку, ставки злетіли до 63 євро.

Аукціон
Аукціон

В оголошенні додано, що потенційні переможці торгів повинні бути обережні, оскільки Джон любить риболовлю.

Макалістер швидко згадала, що її чоловік Джон був уживаним товаром, сказавши, що у нього було багато попередніх власників, але він залишиться вірним, якщо його нагодувати і напоїти.

Деякі серйозно обмірковували покупку: один користувач цікавився додатковою інформацією про виставленого на продаж чоловіка, а Лінда відповіла, що він "надзвичайно любить тривалі розмови про пасовищах і/або погоду; зазвичай п'ятничні вечори, в яких особлива увага приділяється гідратації".

Очевидно, Джон дізнався про розпродаж тільки після того, як друзі розповіли йому про оголошення.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський хоче заборонити промисловий вилов риби.