Енні - це справжня лялька Чакі, а її власник - мисливець за привидами стверджує, що вона повинна перебувати під цілодобовим наглядом через те, що вона сильно небезпечна.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мисливець за привидами на ім'я Метт купив ляльку, якою він був зачарований через її передісторію.

Її знайшли під час пожежі в будинку, в якому загинули господарі.

33-річний Метт сказав: "Прочитавши про її історію з пожежею в будинку, я зрозумів, що хочу її купити".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Лялька Енні
Лялька Енні

З моменту покупки Енні два роки тому, Метт пережив безліч дивних пригод, в тому числі ляльку, яка намагалася підпалити себе.

Він стверджує, що її попередні власники з'являлися поруч з нею на зображеннях, і він був свідком того, як лялька плакала кислотними сльозами.

Метт помітив Енні на аукціоні в США.

Лялька Енні і Метт
Лялька Енні і Метт

Він сказав: "Вона коштувала мені 100 фунтів стерлінгів. Після того, як я імпортував її до Великобританії, я встановив паранормальне обладнання в ній, оскільки думав, що духи її попередніх власників будуть прив'язані до неї. Тільки минулого року Енні почала плакати. Я вважаю, що коли вона плаче, це її "прихильність" до прояву емоцій. Сльози Енні кислі, демонічні. Оскільки її попередні власники не визнали, що вони мертві, це означає, що вони класифікуються як демони".

Лялька Енні
Лялька Енні

Метт розповів: "Зараз Енні міститься в скляному ящику і знаходиться під цілодобовим наглядом, тому що вона продовжує намагатися підпалити себе. Час від часу її одяг стає трохи більш обпаленою і обвугленою, а її обличчя тепер набагато темніше. Енні любить вогонь, і в минулому році у кожного з п'яти членів моєї команди було якесь відношення до пожежі в їхньому будинку - все в один і той же день".

Ляльку порівнюють з іграшками з фільмів жахів Чакі і Аннабель, які десятиліттями наводили жах на кіноглядачів.

Нагадаємо, що у мережі показали Барбі з Одеси.