Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський погодився зустрітися з Володимиром Путіним. Статися це може в Туреччині.

Про таке рішення українського гаранта заявив президент Туреччини Реджеп Ердоган після візиту в українську столицю. Вони встигли обговорити багато важливих тем.

Раніше Реджеп Ердоган вже заявляв про те, що Анкара не проти організувати мирну зустріч президентів Російської Федерації та України, щоб вони обговорили гострі питання віч-на-віч.

Зеленський і Ердоган. Фото: скріншот youtube
Зеленський і Ердоган. Фото: скріншот youtube

"Атмосфера війни, це психологічний стан, засмучує нас, так як ми є країною, яка має хороші відносини з обома сторонами. Наша надія полягає в тому, щоб влаштувати зустріч Путіна і Зеленського, забезпечити зустріч віч-на-віч", - заявив турецький президент.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Володимир Зеленський судячи з коментаря турецького лідера дав свою згоду. У Кремлі також прокоментували дане питання. Прес-секретар Володимира Путіна зазначив:"Москва не відкидає можливості зустрічі Путіна і Зеленського в Туреччині, але остаточного розуміння і домовленостей немає".

Коли відбудеться ця зустріч, і чи відбудеться взагалі - поки говорити складно, так як немає ніякої конкретної інформації.

Зеленський і Ердоган, сайт президента України
Зеленський і Ердоган, сайт президента України

8 лютого в Україну прибуде ще один лідер-Еммануель Макрон, з яким президент України Володимир Зеленський знову повернеться до питання російської агресії.

Нагадаємо, що президент Туреччини Реджеп Еродоган прибув до Києва на зустріч з Володимиром Зеленським

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський показав найбільшого друга: Єрмак і Шмигаль навіть поруч не стоять

Також, Зеленський відповів на пропозицію Сергія Лаврова приїхати в Сочі