Стало відомо про те, що після випуску шоу "Говорить Україна" начальницю служби у справах дітей Деснянського району повідомили про підозру.

Після виходу в ефір ексклюзивних випусків ток-шоу "Говорить Україна" "Неіснуюча дитина французької акторки" та "Скандал після ефіру: скільки претендентів на Анну-Марію" з ведучим Олексієм Сухановим, які глядачі побачили на телеканалі "Україна", повідомили про підозру начальниці служби у справах дітей та сім'ї Деснянської районної у м.Києві державної адміністрації у вчиненні незаконних дій щодо удочеріння дитини, з використанням службового становища.

Вся країна у вересні була схвильована історією трирічної Анни-Марії з Київського дитячого будинку. Наталія жила разом з дитиною і коханим на ім'я Iгор. В один момент чоловік влаштував сварку, і побив жінку до такої міри, що та опинилася в лікарні.

Олексій Суханов, фото: телеканал "Україна"
Олексій Суханов, фото: телеканал "Україна"

Після виписки будинку дитини вона не знайшла, так як Анну-Марію відправили в дитячий будинок, і почали запевняти матір в тому, що це не її дитина. Там дівчинці змінили повністю всі дані, і видали нове свідоцтво про народження.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Наталя звичайно ж терпіти не стала, і пішла в соцслужбу з усіма своїми документами і дочки, на що їй сказали, що потрібен буде тест ДНК.

В рамках проекту "Говорить Україна" була проведена експертиза і підтверджено материнство Наталії та батьківство Дениса. Жінка зібрала необхідний пакет документів і звернулася до суду з вимогою скасування нового свідоцтва про народження, його реєстрації та повернення собі дитини.

За цей час заклад став закритим центром з пропускною системою, а до дитини приставили кількох охоронців. Наталя сильно переживає з цього приводу, і разом з співробітникам працює над тим, щоб повернути дитину.

І ось, кілька днів тому стало відомо про те, що підозрювана, займаючи посаду начальника Служби у справах дітей і сім'ї, достовірно знаючи, що органами поліції розшукується мати 3-річної дівчинки, яка не позбавлена батьківських прав щодо цієї дитини, з метою незаконного його удочеріння, вчинила ряд незаконних дій. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Нагадаємо, що мамин помічник, татів марнотрат: дворічний хлопчик загрався з телефоном батьків і замовив меблів на 50 тисяч гривень

Раніше повідомлялося, що жедружби не існує? Дві українки довели зворотне і розкрили секрет 50-річних взаємин

Також, вагітна Українка вкрала 11 тисяч у сплячого залицяльника: визнала провину, але за грати не потрапила.