Вільна торгівля між Україною і Туреччиною: звідки Зеленський візьме нові робочі місця і ВВП

3 лютого відбулася зустріч глави України Володимира Зеленського і президента Туреччини Реджепа Ердогана. Сторони обговорили низку питань і підписали важливий документ - угоду про вільну торгівлю між країнами.

Даний документ створить можливості для експорту і українські підприємства отримають хороші умови для модернізації, а також обміну досвідом і нові робочі місця. Якщо вірити попереднім прогнозам, то угода дозволить щорічно давати додаткові 2,2% до ВВП і 2,6% до доходів домогосподарств. Так, після підписання кгоди експортери обох країн зможуть безперешкодно купувати і поставляти різні товари в Україні та Туреччині

Зустріч Зеленського та Ердогана, скріншот: ОП
Зустріч Зеленського та Ердогана, скріншот: ОП

Конкурент Алекса Топольського: у новому сезоні буде 2 "Холостяка", названо ім'я першого

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

У Росії вирішили позбутися звичного формату. Там буде відразу два холостяка, і ім'я одного з них вже відомо - це Олександр Гранков. "Холостяку" 27 років і у нього престижна Лондонська освіта і свій бізнес. У Олександра будинок в Підмосков'ї і ферма з стайнею.

На даний момент ім'я другого учасника не відомо. Багато припускали, що це місце може зайняти Дава або Гусейн Гасанов. Однак продюсери шоу відразу спростували припущення, адже цього разу в "Холостяку" візьмуть участь не медійні персони.

Олександр Гранков \ \ Фото з instagram
Олександр Гранков \ \ Фото з instagram

Українцям хочуть знову підвищити пенсійний вік: коли будемо йти на заслужений відпочинок

В Україні пропонують знову підвищити пенсійний вік. За словами старшого наукового співробітника Інституту демографії та соціологічних досліджень ім. За словами Лідії Ткаченко, такий крок дозволив би уникнути плутанини в нарахуванні стажу, необхідного для виходу на пенсію.

Вона нагадала, що зараз українці можуть вийти на пенсію зі стажем в 31-32 роки. У 2022 році, щоб отримати пенсію в 60 років, потрібно заробити 29 років стажу, в 2023-му році — 30 років, а в 2024-му — 31 рік. Відповідно, багато хто з громадян не матимуть необхідного стажу для отримання пенсії.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Тіна Кароль вибере, хто поїде на "Євробачення-2022" від України: до неї хочуть Дорофєєву і Данилко

Стало відомо ім'я першого члена журі Національного відбору на конкурсі "Євробачення-2022". Оцінювати неймовірні таланти українських учасників буде співачка з ангельським голоском Тіна Кароль.

Тіні Кароль у кріслі професійного журі потрібно буде оцінити талант українських виконавців і виставити оцінку. Поки ще невідомо, хто приєднається до неї в цій нелегкій справі, але шанувальники вже роблять свої ставки. Серед претендентів є Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), Надя Дорофєєва і Джамала.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

У Київстарі стався масштабний збій, абоненти залишилися без зв'язку: "Не працює"

Про неможливість здійснювати дзвінки повідомляють жителі Дніпра, Запоріжжя, Полтави та інших міст України. Сталося це в четвер, 3 лютого. Коли користувачі намагаються зателефонувати комусь, то чують, що у них недостатньо коштів, навіть якщо гроші там є.

При цьому у абонентів з контрактними тарифами дзвінок проходить нормально і зв'язок є. Недоступні такі функції як перевірка рахунку, а додаток перестав працювати. До слова, з оператором зараз також неможливо зв'язатися.

Київстар / скріншот з відео
Київстар / скріншот з відео