22-річна Жанна Шарова, яка була серйозно поранена в результаті стрілянини, влаштованої нацгвардійцем Артемієм Рябчуком, має шанс на відновлення. За словами медиків дівчина може реабілітувати і не залишитися з інвалідністю. Про це повідомляє видання "Сьогодні".

Жанна Шарова, в яку під час стрільби потрапило три кулі, має всі шанси повністю відновиться. Такими прогнозами поділилися медики лікарні імені Мечникова. Відзначається, що постраждала може рухати руками, ногами, а також головою. Це хороший знак, який означає, що дівчина має шанси не залишитися з інвалідністю.

Жанна Шарова. Фото: соцмережі
Жанна Шарова. Фото: соцмережі

Також у лікарні розповіли, що після того, як дівчина прийшла до тями, то почала плакати. Їй знадобилася допомога психологів. Лікарі додали, що інші постраждалі в результаті стрілянини також мають всі шанси на відновлення і не залишитися з інвалідністю.

Артемій Рябчук. Фото: скріншот youtube
Артемій Рябчук. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Нагадаємо, що в четвер, 27 січня 20-річний Артемій Рябчук розстріляв кількох товаришів по службі в Дніпрі. Пізніше він здався правоохоронцям і визнав провину. Зараз злочинець перебуває під вартою. За однією з версій таким чином військовослужбовець помстився за знущання з боку товаришів по службі, які почалися після того, як він доповів начальству про бійку.

Раніше Знай писав, ДБР терміново розшукує жінку, яка відвезла Артемія Рябчука після розстрілу товаришів по службі.

Також ми писали, у Дніпрі відбулася церемонія прощання з жертвами розстрілу Рябчука.

Нагадаємо, що у військовій частині 20-річного Артемія Рябчука, який вбив 5 людей, сталося два самогубства.