Один з найбільших банків України ПриватБанк потрапив у скандал з клієнтом. Чоловік звернувся до відділення, щоб розірвати договір з банком, але зіткнувся з агресією співробітників. Про це він розповів у відгуку на сайті Мінфін.

За словами клієнта він звернувся до відділення для розірвання договору з банком. Співробітниця банку заявила, що цього робити не треба, оскільки карта клієнта і так заблокована. У відповідь чоловік попросив довідку про погашення заборгованості, за яку менеджер попросила заплатити 100 гривень.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Звернувся до відділення, щоб розірвати договір з банком у письмовій формі. Менеджер у відповідь сказала що ваша карта заблокована і в цьому немає потреби. Попросив видати мені довідку про погашення заборгованості у відповідь сказала довідка коштує 100 гр, оплатив їй 100 гр і вона видала довідку", - розповів клієнт.

Після цього чоловік попросив співробітницю відділення відкликати дозвіл на обробку його персональних даних, на що отримав невиразну відповідь і помітив явну роздратованість з боку працівниці.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Негативний відгук клієнта. Фото: скріншот minfin
Негативний відгук клієнта. Фото: скріншот minfin

"Далі попросив відкликати дозвіл на обробку моїх персональних даних у відповідь почув щось невиразне і відчув на собі почуття агресії менеджера банку. Так розумію що договір з банком розірвати не вдасться і до кінця моїх днів буду "клієнтом приват Банку" сам того не бажаючи", - зазначив клієнт.

До слова, чоловікові відповіли співробітники ПриватБанку і пообіцяли перевірити чи коректно з ним спілкувалася співробітниця і надати зворотний зв'язок по даній ситуації.

Раніше Знай писав, ПриватБанк і Ощадбанк не зможуть обдурити: як українцям зберегти свої пенсії і зарплати, Поради для обраних.

Також ми писали, ПриватБанк готується до масштабних змін у 2022 році: до чого варто приготуватися українцям.

Нагадаємо, як "обрізати" комісію при переказах на Приват, Monobank і Ощад — можна заощадити до 50-100 грн.