Клієнти почали бійку за їжу, коли на кухні, як повідомляється, закінчилися стейки. Люди розлютилися і почали кидати дитячі стільчики і бити інших клієнтів.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Хаотичні сцени розгорнулися в ресторані зі шведським столом, коли між групою з більш ніж 40 клієнтів спалахнула запекла бійка через їжу.

На відео, розміщеному в соціальних мережах, відвідувачі ресторану Golden Corral в Пенсільванії, США, перевертають столи і жбурляють один в одного високі стільчики.

Масова бійка в ресторані
Масова бійка в ресторані

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Деякі клієнти б'ють кулаками, коли перелякані відвідувачі тікають і оглядаються.

У якийсь момент можна почути, як чоловік кричить: "Все, що я хотів, це біфштекс!"

Також показано, як співробітники намагаються розігнати бешкетників і кричать клієнтам, щоб ті забиралися.

Повідомляється, що інцидент стався в мережі Bensalem в п'ятницю, 28 січня.

Масова бійка в ресторані
Масова бійка в ресторані

Ділан Беккер, Колишній співробітник, сказав CBS Philadelphia: "Я ніколи раніше не бачив нічого подібного в Golden Corral. З того, що я чув, це було через стейк, очевидно, хтось порушив чергу.

Його друг Гавен Лаулетта, який в даний час працює в ресторані, додав: "Була нестача стейків, і в цьому брали участь дві сторони - одна сім'я різала на очах у іншої сім'ї. Вони не поспішали, і у них закінчився стейк, що призвело до запеклої перепалки за столами".

Масова бійка в ресторані
Масова бійка в ресторані

JK Hospitality, який володіє рестораном Golden Corral у цьому конкретному місці, відповів у своїй заяві: "На щастя, не було серйозних травм. Безпека наших гостей і співробітників є нашим головним пріоритетом".

Поліція Бенсалема підтвердила, що бійка за їжу сталася після сварки між деякими клієнтами і що в ній могли брати участь більше 40 осіб.

Нагадаємо, що 13-річний чізбургер в ідеальному стані тепер перебувати в музеї.