Фахівці з дослідження НЛО впевнені, що постійні погрози президента РФ Володимира Путіна, про ризик початку Третьої світової війни, знижують шанси інопланетного розуму вийти на контакт з людством.

Про це взяли на себе сміливість стверджувати автори з британської газети Daily Star.

Володимир Путін, фото openmedia.io
Володимир Путін, фото openmedia.io

Так зване "брязкання зброєю" Путіна перед Україною просто-напросто зводить нанівець всі шанс на контакт з інопланетянами.

Нік Поуп, який досліджував літаючі тарілки для Міністерства оборони Великобританії, вважає, що інопланетяни, уважно стежать за Землею, розцінять ескалацію напруженості Росії з її сусідом як "примітивну поведінку".

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Інопланетяни, фото з вільних джерел
Інопланетяни, фото з вільних джерел

Експерт з НЛО каже, що складні інопланетні цивілізації, які, на його думку, випередять нас на кілька світлових років, можуть побачити в цьому причину не відвідувати нас і не виходити на зв'язок.

"Високорозвинені інопланетяни, ймовірно, вважають війну чимось, чим займаються тільки примітивні цивілізації, тому ситуація в Україні означає, що ми навряд чи отримаємо запрошення вступити в галактичну Федерацію на даний момент", - заявив Нік.

Росія заперечує, що планувала вторгнення в Україну, але перекинула до свого кордону 100 000 військовослужбовців. Міністр закордонних справ Великої Британії Ліз трас звинуватила Путіна в бажанні відтворити Радянський Союз шляхом вторгнення в Україну.

Володимир Путін, фото YouTube
Володимир Путін, фото YouTube

Нік каже, що, хоч російські війська перевершують Британські за чисельністю, інопланетяни, ймовірно, розуміють, чому Великобританія приєднається до будь-якої боротьби проти російського залякування.

Нік додав: "інопланетяни можуть здивуватися мудрості Великобританії, яка виступає проти Росії, але, ймовірно, зрозуміють, що членство в коаліції допомагає. І якби вони знали земну історію, вони б ніколи не списували з рахунків британців".

Раніше повідомляли, нарешті душа знайде спокій? У німецьких землях знайшли останки героїв-українців, яких шукали 80 років.

Як повідомляв Знай.uа, "Життя прийшло з космосу": вчені знайшли сліди "інопланетян" в Стародавньому метеориті.

Знай.uа писав, Сонце зірвалося зі своєї орбіти і "пробило" іншу зірку, залишивши тільки хвіст з осколків: "Почалося вторгнення...".