Скандальна історія у гуртожитку КПІ, яка трапилася напередодні отримала неочікуваний позитивний фінал

У матеріалах справи йдеться, що суддя Солом'янського районного суду Києва звільнив студента від кримінальної відповідальності. Раніше йому могло загрожувати ув'язнення, за встановлення відеокамери у жіночому душі у гуртожитку.

"Обвинувачений щиро покаявся і відшкодував збитки двом потерпілим за скоєне", - йдеться у документі рішенні суду.

Гуртожиток. Фото: Youtube
Гуртожиток. Фото: Youtube

Зазначається, що постраждалі самі звернулися до поліції із проханням закрити справу. Вони заявили, що більше не мають претензій до хлопця.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Згідно з рішенням суду камеру було вирішено конфіскувати. Вона була налаштована таким чином, що вмикалася тільки при початку руху, що значно економило її заряд.

Пригода трапилася ще восени минулого року. Камеру знайшли дівчата серед мотлоху. На пристрої, за словами дівчат понад 30 відео. Та крім оголених дівчачих тіл камера зафіксувала також і власника, в час активації.

Водночас комендант гуртожитку, який обіцяв тримати справу на контролі, почав закликати дівчат, які бажають написати колективну заяву, "вгамуватися".

Душова у гуртожитку. Фото: Youtube
Душова у гуртожитку. Фото: Youtube

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський скасовує строкову службу - названо дату, підписав указ про зміцнення обороноздатності держави.

Як повідомляв портал "Знай.ua", студент за долар продавав дані українців, створив бот у телеграмі для того, щоб продавати конфіденційну інформацію

Також "Знай.ua" писав, що як в Україні каратимуть за продаж курсових і дипломів