У Нижньому Новгороді влаштували стрілянину по бурульками. Про це повідомляє телеграм-портал Лента дна.

Подія трапилася 1 лютого на вулиці Робесп'єра в Ленінському районі міста. У Мережі спливли кадри, на яких видно як водій автомобіля витягує гвинтівку і стріляє в бік даху триповерхового будинку.

При цьому автор відеозапис припускає, що таким оригінальним чином він бореться з бурульками. При цьому невідомо, хто санкціонував стрілянину.

Бурулька. Фото: dvnovosti
Бурулька. Фото: dvnovosti
Бурулька. Фото: dvnovosti

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ви думаєте на відео кілер? Ні, просто в Нижньому Новгороді битва з бурульками вийшла на новий рівень. Комунальники використовували пневматичну гвинтівку з оптикою, щоб збивати навислу загрозу над головами людей", - повідомляє телеграм-портал Стрічка дня.

Згодом поліція Нижнього Новгорода зацікавилася даним інцидентом. В даний час власника зброї і знаходився поруч співробітника комунальних служб шукають правоохоронці.

Бурульки у Львові, фото з фейсбук
Бурульки у Львові, фото з фейсбук

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах Про це розповідає прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що начальник впав з даху і загинув на місці, показуючи, як швидко збивати бурулькі. Глава будівельного підприємства в Нижньому Новогороді пред'явив претензії своїм співробітникам про те, що вони занадто повільно і мляво збивають лід з даху.

Крім цього, ми повідомляли, що удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.