Американець прийняв дивне рішення не їсти нічого, крім сирої яловичини, поки це можливо, і стверджує, що це вибір здорового способу життя.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

В Інтернеті є кілька дивних дієт, але ця може бути найбільш екстремальною.

Американець завівся в Instagram, щоб задокументувати, як довго він зможе вижити тільки на сирому м'ясі і сирих напоях, і в процесі отримав багато похвал з далеких куточків Інтернету.

Кожен день чоловік з'їдає безліч сирих страв, включаючи стейки, рибу і курячі грудки, і запиває їх яєчним жовтком або сирим молоком тварин.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати
Показати ще

Дивно, але йому вдалося протриматися 77 днів на дієті без приготування їжі, і він ні в найменшій мірі не виглядає нездоровим.

Сироїд
Сироїд

Його обліковий запис в Instagram був названий відповідно - rawmeatexperiment. Він залучив 53 000 фолловерів, які кожен день дивляться, який шматок м'яса він буде безжально жувати.

Примітно, що те, що починалося як жарт, тепер, здається, стало для нього здоровим способом життя, і він навіть почав звеличувати гідності сироїдіння перед своїми приголомшеними послідовниками.

Під фотографією, на якій він їв шматок сирого м'ясного фаршу, він пояснив, що те, що він робить, технічно більш корисно для нього, ніж приготоване.

Він сказав: "Яловичий фарш став моєю улюбленою їжею. Через низьку вартість, легкість споживання фунта приблизно за 4 хвилини, збору 800 калорій засвоюваної корови і відмінного перетравлення".

Сироїд
Сироїд

Крім "користі" для здоров'я, здається, існує дуже чітка медична згода щодо того, чи слід Вам регулярно їсти сире м'ясо (підказка: це не рекомендується).

Healthline заявляє, що є ряд проблем, з якими, ймовірно, зіткнеться їдець сирого м'яса, включаючи харчове отруєння.

Нагадаємо, що у мережі показали, як приготувати гречаники з фаршем.