Продавчиня засвітилася за тим, як мила картоплю в калюжі, а після забрала на продаж. Відео зняли очевидці і поділилися ним в соціальних мережах.

Часто люди в надії знайти натуральні овочі і фрукти, вирощені на городі, купують їх в невеликих торгових точках, зокрема овочевих наметах. Однак ніякої гарантії, що продукти безпечні, як виявилося, немає.

Продавщиця миє картоплю в калюжі. Фото: скріншот з відео
Продавщиця миє картоплю в калюжі. Фото: скріншот з відео

Так, в Росії стався досить курйозний і той же час скандальний інцидент. Жінка з Новоросійська, яка працювала продавщицею в овочевому наметі вирішила надати продуктам товарний вигляд і вибрала для цього не найприємніший варіант.

Продавчиня помила картоплю в калюжі, а потім виставила на продаж. Відео інциденту зняли очевидці і опублікували в соцмережах, де вже пішов жарт, що саме таким способом деякі продавці і створюють ефект "прямо з грядки".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Користувачі мережі відзначили, що спостерігають таке в Росії не вперше.

"Яка добра продавчиня. Але не перший раз вже подібне відео з Краснодарського краю. Сочі недалеко. І як до таких людей ставитися з повагою, скажіть?",- написали в коментарях.

Скріншот twitter
Скріншот twitter

Нагадаємо, що шкільного кухаря застали зненацька в їдальні: накладав руками їжу в тарілки, діти зняли все на камеру.

Також Знай писав, касирка-гладіатор провчила грабіжника, який погрожував їй дверною ручкою: "пакет з пакетами" перетворився на зброю.

Раніше ми писали, Підлітки пограбували українця після того, як він не пустив їх щедрувати.