Експерт розповів, які предмети одягу ніколи не потрібно прати в машинці. Краще від цієї ідеї відмовитися.

Прання-звичайна рутинна справа для людей. Цим вони займаються практично кожен день, і при цьому, не завжди знають всі правила - кидають всі речі в купу просто.

Однак, експерт розповісти, що деякі речі ні в якому разі не можна кидати в пральну машину.

Як почистити пральну машину
Як почистити пральну машину, Navolne.life

Деякі предмети можуть фактично пошкодити пральну машину, а також самі пошкодитися. Діян Димитров, генеральний директор Laundryheap розповів, що не можна там прати. У цьому списку опинилися навіть краватки і дитячі шкарпетки.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

пральна машина
пральна машина

Також, не можна туди кидати бюстгальтери, адже на думку експерта вони можуть завдати непоправної шкоди машинці, і самому предмету одягу теж.

"Крім того, якщо застібки застрягнуть в стінках бака вашої пральної машини, ваші бюстгальтери можуть надмірно розтягнутися під час прання, що може пошкодити їх тонкі матеріали і первісну форму" - розповідає експерт.

Хоча монети і ключі не потрапляють в пральну машину спеціально, експерт рекомендував двічі перевіряти предмети одягу, щоб переконатися, що вони не потрапили в цикл прання.

Це пов'язано з тим, що метал може пошкодити зливний насос машини, а також подряпати її внутрішню частину.

Програми прання
Програми прання, pixabay.com

Не можна прати в машинці і краватки, адже вони зроблені з делікатних тканин, і можуть втратити форму, або ж зовсім забруднити інший одяг.

Найкраще їх прати руками, або ж довірити їх професіоналам в хімчистці.

Нагадаємо, що українець купив виючу пральну машинку-майстер не допоміг, а в компанії робити заміну відмовилися

Раніше повідомлялося, що дощ з фекалій: весь будинок жінки місяцями був завалений смердючими екскрементами

Також, українцям разом з креветками в супермаркеті підсунули живу "гидоту"