20-річний чоловік здався австралійській поліції у Сіднеї після того, як його дівчина була знайдена мертвою у ванні, наповненій їдкими хімічними речовинами.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Тіло молодої жінки було знайдено в "ванні з кислотою" після того, як сусіди почули "крики про допомогу".

20-річний чоловік був заарештований поліцією після того, як його розшукували у зв'язку з похмурим виявленням тіла Аміни Хаят в Сіднеї, Австралія.

7News повідомив, що стурбований родич почув жіночий крик про допомогу, і тому набрав Triple Zero (служби екстреної допомоги).

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Поліція увірвалася в будинок і знайшла тіло жінки у ванні, в якій говорилося, що ванна була сповнена «роз'їдають хімікатів».

Причина смерті ще не встановлена, але поліція назвала місце події «дуже складним» в заяві, опублікованій командувачем районом.

Начальник поліцейської дільниці Парраматти, суперінтендант Джулі Бун, сказала: "Сцена була дуже складною для прибулої поліції. Коли вони прибули і профінансували хімікати всередині підрозділу, вони відступили".

Вантажівка
Вантажівка

Поліція Нового Південного Уельсу викликала фахівців з хімзахисту і пожежно-рятувальні команди, щоб допомогти з місцем злочину і хімічними речовинами.

У заяві поліції Нового Південного Уельсу говориться: "Жінка ще не впізнана офіційно. Вантажівка була знайдена в Грінакрі і вилучена для судово-медичної експертизи. Розслідування обставин смерті жінки триває в ударній групі Дженола".

Щоб знайти 20-річного підозрюваного, була організована розшук, при цьому поліція Нового Південного Уельсу в той час формувала ударну групу Дженола для пошуку зниклого підозрюваного.

Детективи поширили зображення підозрюваного, порадивши громадськості триматися подалі.

Через кілька годин після початку розшуку офіцери підтвердили, що 20-річний чоловік здався в поліцейській дільниці Бенкстауна.

Сусід Джордж Гамільтон Мілнер сказав: "Вчора я був на задньому дворі і близько двох годин я почув когось, це звучало так, ніби вони збиралися співати, а потім це перетворилося на крик".

Нагадаємо, що мама скинула свою маленьку дочку до ведмедя в зоопарку.