Швейцарець вирішив змінити стать у паспорті, щоб якомога раніше вийти на пенсію. Про це повідомляє Reuters.

Як зазначається, закон, відповідно до якого кожен громадянин країни може змінити стать у документах за спрощеною процедурою, почав діяти з 1 січня 2022 року.

Якщо раніше для цього потрібно було пройти медичну діагностику, гормональну терапію та надати відповідну довідку від медиків, то тепер достатньо написати заяву та виплатити адміністративний збір.

Пенсіонери. Фото: скріншот youtube
Пенсіонери. Фото: скріншот youtube

«Жителі Швейцарії зможуть законно змінити стать, відвідавши РАГС із 1 січня, що поставить країну в авангарді європейського руху за ґендерну самоідентифікацію.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Швейцарія приєднується до Ірландії, Бельгії, Португалії та Норвегії як одна з небагатьох країн на континенті, які дозволяють людині на законних підставах змінити стать без гормональної терапії, медичного діагнозу або подальшого обстеження чи бюрократичних кроків», - йдеться в повідомленні.

Трансгендер-блондин, фото з вільних джерел
Трансгендер-блондин, фото з вільних джерел

Цим скористався 64-річний мешканець міста Люцерн. В його віці жінки в країні йдуть на пенсію, у той час як чоловікам треба ще кілька років почекати. Тож швейцарець, не довго думаючи, вчинив своєрідний «камінг-аут» і змінив стать в документах на жіночу заради пенсійних виплат.

"Блін, та він геній, я про це навіть і не подумав", - пишуть в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, Зіанджа згадала про цькування на "Фабриці зірок", коли була Борєй Апрелєм - Могилевська і Бадоєв не давали життя: "Вилив в обличчя гарячий чай".

Також Знай писав, жінок садять у в'язницю за народження позашлюбної дитини, арешт прямо в пологовому будинку: "лікар повідомить в поліцію"

Раніше Знай повідомляв, 22-річний хлопець згвалтував трансгендера, думаючи, що він жінка: не зупинило навіть зізнання