Автомобілі, фото з фейсбук
Автомобілі, фото з фейсбук

З українців хочуть здирати гроші за проїзд дорогами: від 2,5 грн за кілометр

В Україні запустять першу концесійну платну дорогу. Вона пролягатиме між Краківцем і рівним, повз Львів і Броди. Про це повідомив перший заступник голови Укравтодору Андрій Івко. За його словами, вартість проїзду складатиме близько 8 євроцентів за кілометр або в 2,5 грн.

Скрін, відео YouTube хакер
Скрін, відео YouTube хакер

Студент за долар продавав дані українців - від номерів до ІПН і фото

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Українця підозрюють у продажу конфіденційної інформації за допомогою телеграм. Йдеться про дев'ятнадцятирічного мешканця столиці-студента одного з вишів. Він створив Бот в Telegram для того, щоб продавати конфіденційну інформацію, зокрема зливав персональні дані українців.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Святослав Вакарчук розридався через учасника на шоу "Голос країни-12"

Зовсім нещодавно стартував довгоочікуваний 12-й сезон популярного талант-шоу "Голос країни", в якому прості українці демонструють свої вражаючі вокальні здібності, а зіркові тренери супроводжують їх до фіналу і діляться цінним досвідом.

Ріанна з A$AP Rocky
Ріанна з A$AP Rocky

Вперше вагітна в 33: Ріанна зробить татком репера A$AP Rocky

Стало відомо, що відома 33-річна барбадоська співачка Ріанна чекає малюка від свого бойфренда, репера A$AP Rocky. В інтернеті стали масово поширюватися зворушливі фотографії знаменитостей, на яких можна чітко побачити кругленький животик співачки.

Супермаркет, фото: znaj.ua
Супермаркет, фото: znaj.ua

Картопля по 104 грн і скажені "накрутки" на сосисках: експерти назвали причини зльоту цін на продукти

Стрімке зростання вартості соняшникової олії, курятини та гречки вже який тиждень поспіль не на жарт турбує тисячі українців. А днями на прилавках однієї з торгових мереж у продажу з'явилася і картопля, вартістю в 104 грн за кілограм. Разом з тим з урядового кварталу громадяни лише чують заспокійливі промови. Як формується вартість продуктів в українських магазинах, про стан контролю ринкових цін і причини такого космічного зльоту дізнавалися Знай.ua.