У батьківських групах часто виникають дискусії з приводу облаштування навчального процесу. Та тепер питання виникають не лише щодо навчання

Останніми днями в Україні провели батьківські збори, через низку замінувань, про які повідомляли, чи не кілька разів на тиждень. Також звернулися з розумінням поставитися до геополітичної ситуації на кордоні з Росією, адже погрози можуть вилитися у наступальні дії. Про це повідомляє Telegram-канал.

Щоб облаштувати бомбосховища світлом у разі вимкнення електрики, батьків попросили купити свічки дітям. Пояснили, що це на випадок вторгнення РФ.

Бомбосховище. Фото: YouTube
Бомбосховище. Фото: YouTube

"Батьки дітей повідомили, що адміністрація навчального закладу дала розпорядження батьківським комітетам закупити свічки для підготовки бомбосховища. На кожну дитину попросили купити по 2 свічки", - йдеться у поівдомленні.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Дехто зневажливо поставився до пропозиції. Вони вирішили, що сввічки можуть бути загрозою пожежній безпеці.

"Перше питання щодо пожежної безпеки. Діти та відкритий вогонь. Де і з яких методик взяло інформацію керівництво про необхідність свічок у бомбосховищі?", - кажуть батьки.

У 4-му класі навчається 35 дітей, тобто їм потрібно закупити 70 свічок. Батьки домовилися, що закуплять або свічки, або ліхтарики. Однак, якщо один клас прийде з ліхтариками, решта дітей школи зі свічками, то це все одно буде порушенням правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, раніше вороги обстріляли сили ЗСУ на Донбасі, поранено українського воїна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бомбосховище в Києві облаштували під стриптиз-клуб.

Також "Знай.ua" писав, що донька харківського авторитету наклала на себе руки після арешту батька.