Ілон Маск заявив про створення людиноподібних андроїдів, які будуть працювати на його підприємствах. Про це повідомляє портал Tesla Rati.

Йдеться про роботу під назвою Optimus, який є пріоритетом компанії. Андроїда планують використовувати на заводах Tesla як звичайного працівника.

"Якщо ми не можемо знайти йому застосування, ми не можемо очікувати, що інші знайдуть йому застосування", - повідомив американський бізнесмен.

Ілон Маск, скріншот: Youtube
Ілон Маск, скріншот: Youtube

Імовірно, нова техніка буде замінювати працівників і затикати дірки в нестачі робочої сил. Створення нових андроїдів має більший пріоритет, ніж виробництво автомобілів

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Отже, що станеться, якщо у вас виникне нестача робочої сили. Я навіть не знаю, що станеться з економікою в такому випадку. Ось для чого потрібен Optimus, ось чому він дуже важливий", - зазначає Ілон Маск.

Ілон Маск
Ілон Маск

Крім цього, Tesla планує створення свого надкомп'ютера Dojo. Маск зазначає, що він запрацює з літа цього року, і буде корисний як для тренування ШІ, так і для обчислень.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що сестра Ілона Маска народила від їхнього літнього батька-мільярдер прийшов в сказ. батьком дитини його зведеної сестри Яни Безуіденхут став його 72-річний батько (три роки тому), Еррол Маск. Дівчині було всього 30 років і вона стала вихованкою літнього чоловіка.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска може запустити український супутник.

Також портал Знай.uа повідомляв, що астронавти "Аполлона-1" згоріли живцем після трагічного інциденту.