На сторінці київської групи порятунку тварин в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про ситуацію, що склалася ще в 2021 році, 26 грудня, за тиждень до Нового року.

Тоді їм надійшов дзвінок від представників правоохоронних органів, які звернулися з проханням відвести агресивного пса від трупа власника. Собака - породи Кане-Корсо. Тоді ж і стало відомо, що згодом тварину мали забрати родичі.

Дарт, фото: Facebook
Дарт, фото: Facebook

Дарт, фото: Facebook
Дарт, фото: Facebook

"На місці виявилося, що собака охороняє територію і не дає потрапити в квартиру. Рятувальники забезпечили доступ родичів і поліції. Після цього нібито майбутні господарі ввели заспокійливий препарат Собаці і сказали що повезуть її на евтаназію", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Але рятувальники не змогли віддати собачку, яка тільки в розквіті сил, на евтаназію. Тварину все одно потрібно було оглянути ветеринару. Пса госпіталізували і він досі перебуває в клініці, на стаціонарі.

Дарт, фото: Facebook
Дарт, фото: Facebook

Дарт, фото: Facebook
Дарт, фото: Facebook

Дарту п'ять років, він кастрований і провів п'ять днів в ув'язненні з мертвим господарем. Він пережив серйозний стрес, але до останнього моменту охороняв кохану людину. Тому зараз у всю займаються пошуком господарів для цього красеня.

Нагадаємо, бідний пес застряг головою в пластиковій пляшці і ледь не загинув від голоду: як звільняли пухнастика

Як повідомляв "Знай.ua", намагалися приховати загибель тварини? У притулку "поселили" іграшкового ведмедя, але уважні волонтери вирахували злочин

Знай.ua писав, непосидючий песик витріпав всі нерви господині, але став улюбленцем в TikTok: їсть, як здоровий чоловік, а сам - менше рукавички