Хлопець, який заробляв на життя виступами в TokTok, у прямому ефірі побив свою маму, яка повернулася додому

У одному з Telegram-каналів розмістили два відео, на якому тиктокер з Волгограду у прямому ефірі побився з мамою та бабусею, які просили зробили тихіше музику.

Пізніше він записав пояснення, чому так зробив. "Мама - *** дура, алкашка. Чмо *** зіпсувало мені ефір"

Павло Прокудін, так звати тіктокера. Він розповідає, що спокійно співав собі пісні для шанувальників, нікому не заважав. Але під час запису пісні, у кімнату зайшла мати та попросила вимкнути музику.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Хлопець відреагував тут же, але не через те, що хтось міг очікувати. Він з матами і кулаками накинувся на матір.

Прибігла ще й бабуся, та стала захищати доньку. То ж і їй перепало. Варто сказати, що мати теж не пасла задніх, та пару разів тріснула недбайливого синка стільцем.

Тепер співучого тіктокера перевіряє поліція.

У аудіозаписі, у якому хлопець пояснює свої дії, називає свою маму чмом, та різними принизливими словами. Він звинуватив її у вживанні алкоголю, та тому, що вона не вивчила його. Тепер він змушений заробляти тим, що співає пісеньки у тіктоці.

Нагадаємо, раніше 25-річний чоловік зарізав дружину і її сестру через 2 дні після весілля

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчителька побила учня пластиковою пляшкою.

Також "Знай.ua" писав, що вчителька на Закарпатті побила дитину біля дошки.