У Києві зловмисниця запевнила подругу, що познайомить з чоловіком, та сама завела з довірливою жінкою віртуальний роман. Жертва поплатилася не лише грошима, але й домом.

Шахрайка обманом виманила у жінки майже 300 тисяч гривень та приватний будинок. Про це стало відомо з рішення Шевченківського районного суду Києва.

Декілька років назад жертва розлучилася. Вона познайомилася з жінкою, яка обіцяла познайомити її з чоловіком. Та й так і зробила, нібито. Насправді сама перетворилася на чоловіка, та підтримувала довгий час віртуальний роман з подругою.

У якийсь час віртуальний коханець попросив трохи грошей, тож жертва оформила кредит у 300 тисяч грн, та передала через "подругу" коханому.

Жінка продовжувала користуватися довірою подруги, далі вимагаючи гроші та вигадуючи різні приводи. Однак, після продажу будинку жертва зрозуміла, що її обманюють.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Після цього жінка підробила договір куплі-продажу на приватний будинок і продала його за 950 тисяч грн.

Аферистку засудили до 4 років позбавлення волі. Вона також має повернути жертві кошти, а договір про куплю-продаж Дарницький суд визнав недійсним. Колишньому чоловікові також слід заплатити жінці частину грошей, від нібито продажу будинку.

Нагадаємо, раніше поліція затримала харків'янина, який обманював чоловіків на сайтах знайомств

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Канаді далекобійники влаштували масштабну акцію протесту, зупинивши роботу парламенту

Також "Знай.ua" писав, що українців обчищають "меблеві" шахраї, годуючи обіцянками довгі місяці, харків'янина обманули майстри меблів.