У Миколаєві стався скандал в маршрутці з дивної причини. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

Як відомо, з нового року в ряді маршруток піднімається вартість перевезень. Десь проїзд піднявся до восьми гривень, а десь до чотирнадцяти гривень за квиток. Місцеві чиновники намагаються це пояснити необхідність і обіцяють, що дана ситуація повинна спричинити за собою поліпшення якості перевезень.

Однак українці сумніваються і мають вагомі підстави, адже в українському транспорті є проблеми як з якістю техніки, так і поганим обслуговуванням.

Маршрутка. Фото: BBC
Маршрутка. Фото: BBC
Маршрутка. Фото: BBC

Зокрема, в місті Миколаїв водій маршрутки вигнав пасажирку з - за того, що вона передала сто гривен в якості проїзду. Ймовірно, занадто велика сума здачі вивела маршрутника з себе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Маршрутки, скріншот: Youtube
Маршрутки, скріншот: Youtube

"Скажіть, будь ласка, коли закінчиться хамство і свавілля з боку водіїв? В районі садової зайшла жінка і передала за проїзд 100 грн, але водієві це не сподобалося, і він вирішив показати своє невдоволення, обливши брудом і виганяючи пасажира з салону. Також він затримував пасажирів, відмовившись їхати, якщо вона не вийде, тим самим відмовивши в послузі перевезення", - повідомила свідок події.

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії Інцидент стався недалеко від кільця. За словами очевидців, в момент коли сталося ДТП, в салоні було багато людей. Однак ніхто з них не постраждав. Відпали два задніх колеса.

Також "Знай.uа" писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси

Як повідомляв Знай.uа, малолітні розбійники зі сніжками в руках полюють на лобове скло авто, є постраждалі