Деякі українці збираються на підтримку Артемія Рябчука. Про це повідомили у Фейсбук-групі на підтримку нацгвардійця.

Новинний простір в нашій країні не вщухає після страшної ночі четвер, 27 січня 2022 року. Саме тоді 20-річний Артемій Рябчук розстріляв кількох людей у Дніпрі - п'ятеро загиблих, решта в лікарні. Вважається, що він хотів помститися за всі знущання з боку товаришів по службі за те, що він одного разу доповів начальству про бійку. За фактом стрілянини відкрили провадження за трьома статтями (умисне вбивство, дезертирство, викрадення). Йому загрожує довічне ув'язнення.

Артемій Рябчук, скріншот: Telegram
Артемій Рябчук, скріншот: Telegram

Сам Артемій Рябчук визнав свою провину в залі суду. Проте деякі українці підтримують і створили групу на захист його. Зокрема, той факт, що йому продовжено запобіжний захід до 27 березня викликало невдоволення.

Артем Рябчук, фото Нацполіції
Артем Рябчук, фото Нацполіції

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Рекомендую з завтрашнього дня з ранку збирати людей, де він сидить (с. ізолятор) треба підняти шум біля цієї ситуації. Він до 27.03 перебуватиме в СІЗО. Він може до зони не дожити, якщо не піднімати галас. Тільки громадський контроль збереже йому життя!",- повідомила Українка у Фейсбук-порталі"на підтримку Артема Рябчук".

Раніше ми писали про те, що 20-річний Артемій Рябчук зі страхом перед гауптвахтою визнав провину у вбивстві 5 осіб: "важко згадувати..."

Нагадавши, расстріл військових у Дніпрі: 22-річна Жанна Шарова прийшла до тями, а Артемію Рябчуку загрожує довічне ув'язнення

Раніше повідомляли, у Дніпрі відбулася церемонія прощання з жертвами розстрілу Рябчука: "це день скорботи".