На Київщині затримали чоловіка, який жорстоко вбив сімейну пару, чоловіка бив молотком, дружину - вдарив ножем

На Київщині затримали чоловіка, підозрюваного у жорсткому вбивстві сімейної пари. Чоловік і жінка віком 45 та 50 років приїхали до області у справах, та додому вже не повернулись. Зловмисника впіймали та він зізнався у скоєному злочині. Про це повідомляє Нацполіція.

У поліції Київщини розщповіли, що про сімейну пару розповіли знайомі з Волині, звідки приїхала сімейна пара. Після цього почалися розшуки, на околиці Василькова, Київської області, знайшли чорний фургон, у якому знаходилися загиблі. Підприємці приїхали у справах, через борг та конфлікт, сталася трагедія. Зловмисника вже впіймали.

Кадри з місця злочину. Фото: YouTube
Кадри з місця злочину. Фото: YouTube

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві. Це 52-річний мешканець Василькова, з яким мали справу волиняни. За його словами, між ним та чоловіком трапились непорозуміння, яке привело до конфлікту. У пориві злості він багато разів вдарив жертву молотком. Після цього зловмисник убив свідка інциденту – дружину загиблого. Її кілька разів ударив ножем.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кадри з місця злочину. Фото: YouTube
Кадри з місця злочину. Фото: YouTube

"Він сильно кричав на мене, я скипів, взяв молоток та вдарив", - зізнається злочинець. Сварка зав'язалася через борг близько шести тисяч гривень.

Зловмисник поклав тіла жертв у фургон і відвіз на околицю Василькова. Вбивці загрожує до 15 років в'язниці чи довічне.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що кинутий чоловік жорстоко розправився з дружиною та кинувся з мосту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", з невідомих причин молодий чоловік позбавив життя і свою дружину, і її сестру

Також "Знай.ua" писав, що кривдника "Холостячки" Злати Огнєвіч затримала поліція.